Κυριακή 6 Απριλίου 2008

Οι 7 (μόνο?) παραξενιές μου!

Με χαρακτηριστική καθυστέρηση, λόγω απίστευτου φόρτου εργασίας, ανταποκρίνομαι στην πρόσκληση του φίλου Στάθη να εκθέσω δημόσια τις 7 παραξενιές μου. Η αλήθεια είναι ότι οι παραξενιές μου δεν είναι μόνο επτά, αλλά παρακάτω θα βρείτε τις κυριότερες... Πάμε λοιπόν:

1. Όπως θα έχετε καταλάβει από προηγούμενα ποστ μου, μου είναι σχεδόν αδύνατο να συνεργάζομαι με ανθρώπους που είναι βραδύστροφοι. Για αυτούς με τους οποίους είμαι όμως αναγκασμένη να συνεργάζομαι, φροντίζω να γράφω idiot-proof οδηγίες προς ναυτιλλομένους. Αν παρ' όλα αυτά τύχει και με ενοχλήσουν για κάτι, για το οποίο υπάρχουν γραμμένες αναλυτικές οδηγίες μου, τότε εκτός από το γνωστό RTFM (=Read The Fucking Manual!) θα ακούσουν και διάφορα άλλα...

2. Όταν δεν συμπαθώ κάποιον, καρφώνομαι και είναι αδύνατο να το κρύψω. Δυστυχώς η διπλωματία δεν συμπεριλήφθηκε στα γονίδιά μου και αυτό μου έχει κοστίσει σε διάφορες φάσεις της ζωής μου.

3. Καπνίζω πολύ και θέλω οπωσδήποτε να το κόψω. Κάποτε το έκοψα μαχαίρι και το ξανάρχισα από καθαρή βλακεία. Ζηλεύω τους ανθρώπους που δεν έχουν αυτήν την εξάρτηση.

4. Λειτουργώ άψογα όταν βρίσκομαι υπό πίεση. Μπορεί να κάνω χιλιάδες πράγματα σε απίστευτα λίγο χρόνο. Αντιθέτως, όταν είμαι χαλαρή, συνήθως με πιάνει σπαρίλα και μπορεί να κωλυσιεργώ ακόμη και για τα πιο απλά πράγματα.

5. Μου είναι αδύνατο να ζήσω χωρίς μουσική. Στο αυτοκίνητο, στη δουλειά, στο σπίτι θέλω να έχω πάντα ανοιχτό τουλάχιστον ένα ραδιόφωνο!

6. Όταν διαβάζω βιβλία, σχεδόν πάντα υπογραμμίζω τα κομμάτια που μου αρέσουν ή με αγγίζουν.

7. Και τελευταία άφησα την μεγαλύτερη παραξενιά μου-συμβουλή για όποιον δε με ξέρει. Αν τύχει και αρρωστήσω (μακριά από μας και από όλους βέβαια!), καλό είναι να με αποφεύγουν όλοι, γιατί γίνομαι ανυπόφορη. Μου είναι αδύνατο να νιώθω εξαρτημένη και να πρέπει να είμαι καθηλωμένη σε ένα κρεββάτι. Μου στρίβει κανονικά και όποιος τύχει να είναι γύρω μου ακούει τα... "εξ' αμάξης" χωρίς να φταίει. Στην περίπτωση δε, που πρόκειται για γιατρό ή νοσοκόμα, και πέσει στην αντίληψή μου ότι δεν κάνουν σωστά αυτό που πρέπει για να γίνω καλά μια ώρα αρχύτερα, τότε βοήθειά τους. Υπάρχουν κάποιοι γιατροί που ακόμη με θυμούνται για τους "καλούς μου τρόπους", όταν έπεσα στην ανάγκη τους...

Α, και κάτι τελευταίο: εσείς που ξέρετε και τις υπόλοιπες 8.000 παραξενιές μου, μην το κάνετε θέμα... (Χα! Χα! Χα!)

Καλή εβδομάδα σε όλους!

8 σχόλια:

geokalp είπε...

δεν τα βλέπω και τόσο χάλια...
καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

αν εξαιρέσεις το νο. 6 σε όλα συμφωνούμε!!!
Φιλιά

Unknown είπε...

@geokalp
Καλή εβδομάδα και σε σας!

@_st_
Ελπιδοφόρο αυτό Στάθη!!
Και για σένα που θα με καταλάβεις, ξέχασα να γράψω και για τους "καλούς μου τρόπους" αν βρεθώ στο γήπεδο... Αλλά αυτό βέβαια δεν θεωρώ ότι είναι παραξενιά, μάλλον φυσιολογικό, έτσι δεν είναι?

If...ιγένεια είπε...

χαχαχ.. Καλή σου εβδομάδα!

Jordan είπε...

1.Ωωωχ!ελπιζω να μην γινεις καποτε προισταμενη μου..
2.Αυτο ειναι καλο.Η πολυ διπλωματια ουτε κι εμενα μ αρεσει.
3.Αυτο ειναι οντως καταστροφικο ελαττωμα
4.εμενα με πιανει και σπαριλα και πσαριλα
5.Αυτο παλι...τι κακο εχει;
6.Αν ειναι με ιλλουστρασιον σελιδες παει η καρδια σου να το κανεις;
7.Ωχχχ ξανα.Εγω δεν τα ψελνω σε καποιον απλα δεν θελω να βλεπω κανενα.Δεν ξερω ποιο απο τα 2 ειναι χειροτερο..

Unknown είπε...

@if
την καλημέρα μου!


@jordan
Ωραίος! Λοιπόν θα μείνω στο σχόλιο σου για το 6... Τα βιβλία τέχνης, τις εγκυκλοπαίδειες και τα παιδικά παραμύθια που είναι τυπωμένα σε illustration σελίδες δεν τα υπογραμμίζω ποτέ!
Καλή σου εβδομάδα!

KitsosMitsos είπε...

Χαχαχα! Αν εξαιρέσεις το κάπνισμα, όλα τα όλα είναι ίδια! Χαχαχα!
Τελικά είμαστε πολλοί, αλλά σκόρπιοι...
Καλημέρα.

Unknown είπε...

@kitsosmitsos
Είμαστε πολλοί, ε? Πολύ καλό αυτό!
Την καλησοπέρα μου!